You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Szeretné megelőzni, hogy céges dokumentumai illetéktelen kezekbe kerüljenek, és a papírköltség is nagyon magas? Nehezen találja meg a régebbi számlákat, megrendeléseket?

A dokumentumkezelő szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy keresheti, előhívhatja, megtekintheti, szétválogathatja, csoportosíthatja és megoszthatja dokumentumait . Növelje termelékenységét és csökkentse nyomtatási költségeit egy dokumentumkezelő program segítségével!

Azonnal felvehet, rendszerezhet bármilyen tartalmat, illetve hozzáférhet azokhoz. Továbbá a fontos üzleti folyamatok egyszerűsítése érdekében automatizált munkafolyamatokat hozhat létre. Gyorsan visszakereshető, indexelt dokumentumok tárolása. Keresés, megosztás, tárolás egy helyen, de ehhez bármelyik, arra jogosult kollega, bárhol hozzáférhet! Munkafolyamat szervezés, e-mailarciválás, kötegelt szkennelés, dokumentum-biztonság, alkalmazotti felelősségi körök kiosztása, jogosultságok beállítása. A használata egyszerű, az alkalmazottak gyors betanítása után jóval hatékonyabb munkát eredményez.

Kérjen részletes, átfogóbb segítséget, megoldást!

Dokumentumkezelés