You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

A nyomtatók és fénymásolók, valamint a számítástechnikai rendszerek üzemeltetése területén is gyártóktól független képviseletet látunk el. Ez azt jelenti, hogy minden esetben az Ön kérésének vagy problémájának legkedvezőbb lehetőséget ajánljuk, hiszen cégünknek nincsen egyetlen gyártó vagy forgalmazó felé sem elkötelezettsége. Minden olyan gyártóval jó kapcsolatot ápolunk, aki a magyar piacon elérhető, ezért mindig azokat a termékeket fogjuk javasolni, amelyek az adott egyedi esetre a legjobb megoldást jelenthetik.

A szolgáltatási folyamat elvégzése után Ön pontosan azt fizeti ki, amit megrendelt, és legtöbb szolgáltatás esetében a munkadíj elszámolása az adott szolgáltatásra vonatkozó fix áron történik.

A fix ár magára a szolgáltatásra vonatkozik, és teljesen független a fénymásoló márkájától és típusától, évjáratától. Alkatrészek tekintetében tudunk olyan márkajelzéssel el nem látott alkatrészeket is kínálni, melyek minősége teljességgel megegyezik a "gyári" csomagolású termékkel, így lényegesen kedvezőbb árakat tudunk biztosítani Önöknek.

Független Üzemeltetési Szerződés